bij de benthe

Heerlijk ontspannende zwangerschapsmassages! 

Tarieven 

ZWANGERSCHAPSMASSAGE SESSIE 60 MINUTEN  -  65 euro 
Tijdens een sessie van 60 minuten wordt het volledige lichaam gemasseerd. Afhankelijk van wat voor jou het meest aangenaam is, gebeurd de massage in zij- liggen, een rechtizittende of half- rechtzittende houding. Er wordt daarnaast gezorgd voor een sfeer waarin je optimaal kan ontspannen.  

DRIEBEURTENKAART ZWANGERSCHAPSMASSAGE - 180 euro 
Je kan gedurende de volledige zwangerschap langs komen voor een massage. Ook na de bevalling ben je zeker en vast welkom om nog eens een uurtje te ontspannen. Je lichaam heeft namelijk nog de tijd nodig om te "ontzwangeren" en daarnaast is een uurtje ontspanning voor een kersverse mama vaak heel welkom! Wil je dus meerdere keren komen, dan is de driebeurtenkaart zeker iets voor jou! 

Via de webshop kan je makkelijk een afspraak boeken of een driebeurtenkaart aankopen. 

Wat? 

een zwangerschapsmassage is speciaal gericht op de klachten en noden van je zwangere lichaam. 


Een zwangerschapsmassage heeft dan ook vele voordelen. Je kan er optimaal door ontspannen en even de tijd nemen om je volledig op je baby te richten terwijl je de alledaagse stress laat gaan. 


Afhankelijk van de termijn van de zwangerschap worden andere technieken toegepast tijdens de massage. 

Daarnaast wordt de massage afgestemd op jouw specifieke klachten. Er wordt op voorhand besproken hoe het gaat en zo wordt er bepaald aan welke dingen we extra aandacht zullen besteden tijdens de massage. 

Voor de massage gebruiken we de relaxing body oil van Naïf, een olie op basis van Jojoba die speciaal ontworpen voor de noden van je zwangere huid. 

Ook na je bevalling ben je welkom voor een uurtje ontspanning!